PENGUIN RANDOM HOUSE - GET OFFLINE & UNWIND GIVEAWAY SWEEPSTAKES

Rating:

Enter Here:

Rules Page:

Expires On:

Sunday, June 30, 2024

Frequency:

Prize Details

(1) Grand Prize Winner will receive a $1,000 American Express Gift Card; a copy of A FATE INKED IN BLOOD by Danielle L. Jensen; a copy of SAY YOU'LL BE MINE by Naina Kumar; a copy of REMEMBER LOVE by Cleo Wade; a copy of INFECTIOUS GENEROSITY by Chris Anderson; a copy of ROMAN STORIES by Jhumpa Lahiri; a copy of THE HUNTER by Tana French; a copy of BUILD THE LIFE YOU WANT by Arthur C. Brooks and Oprah Winfrey; a copy of BRIDE by Ali Hazelwood; a copy of THE DAVENPORTS by Krystal Marquis; a copy of CAUGHT IN A BAD FAUXMANCE by Elle Gonzalez Rose; a Big Mood Bath Soak from OUI the People; a Todos Santos Candle from Nopalera (or candle of similar value); Signature Masala Chai Mix from Kolkata Chai; Cacao Turmeric Latte Blend from Golde; Hydrate Mask (set of 6) from Peach & Lily; and Have a Chill Night Body Oil from Chillhouse. (Grand Prize Approximate Retail Value: $ 1,426.91)

(5) Second-Place Winners will each receive a copy of A FATE INKED IN BLOOD by Danielle L. Jensen; a copy of SAY YOU'LL BE MINE by Naina Kumar; a copy of REMEMBER LOVE by Cleo Wade; a copy of INFECTIOUS GENEROSITY by Chris Anderson; a copy of ROMAN STORIES by Jhumpa Lahiri; a copy of THE HUNTER by Tana French; a copy of BUILD THE LIFE YOU WANT by Arthur C. Brooks and Oprah Winfrey; a copy of BRIDE by Ali Hazelwood; a copy of THE DAVENPORTS by Krystal Marquis; a copy of CAUGHT IN A BAD FAUXMANCE by Elle Gonzalez Rose; a Big Mood Bath Soak from OUI the People; a Todos Santos Candle from Nopalera (or candle of similar value); Signature Masala Chai Mix from Kolkata Chai; Cacao Turmeric Latte Blend from Golde; Hydrate Mask (set of 6) from Peach & Lily; and Have a Chill Night Body Oil from Chillhouse. (Second-Place Prize Approximate Retail Value: $ 426.91 each)

(50) Third-Place Winners will each receive one randomly chosen title from the following list: A FATE INKED IN BLOOD by Danielle L. Jensen; SAY YOU'LL BE MINE by Naina Kumar; REMEMBER LOVE by Cleo Wade; INFECTIOUS GENEROSITY by Chris Anderson; ROMAN STORIES by Jhumpa Lahiri; THE HUNTER by Tana French; BUILD THE LIFE YOU WANT by Arthur C. Brooks and Oprah Winfrey; BRIDE by Ali Hazelwood; THE DAVENPORTS by Krystal Marquis; CAUGHT IN A BAD FAUXMANCE by Elle Gonzalez Rose. (Runner-Up Prize Approximate Retail Value: $ 23.80 each)

Rules

Open to residents of the fifty United States and the District of Columbia, who are 18 years of age or older at time of entry.

Review and Additional Information

N/A
You must be logged in to comment:

Click here to Login.